Star Star Star Star Star
Rotate your screen
Rotate your screen to portrait
nl / en

Een bezoek aan de Legends Lounge is uitsluitend mogelijk op uitnodiging.
Neem contact op voor de mogelijkheden om te participeren.

 

Philips Stadion ingang 7, Frederiklaan 10A, 5616 NH.

Welcome to theLegends
Lounge

Home of Legends

De plek waar legendes uit verschillende disciplines samenkomen.  Hier wordt haute cuisine gecombineerd met sport in een ongeëvenaarde ambiance. Een wedstrijd was nog nooit zo compleet.

Een bezoek aan een stadion moet meer zijn dan slechts een potje voetbal.

Vanuit die gedachtegang is de Legends Lounge ontstaan. De Legends Lounge verwelkomt Nederlands belangrijkste prominenten uit onder andere de topsport, het zakenleven, de mediawereld, de politiek en de entertainmentindustrie. 

 

Zij weten dat een bezoek aan de Legends Lounge staat voor een ongeëvenaarde ervaring, die al ver voor het eerste fluitsignaal begint. Genodigden maken gebruik van een exclusieve valet-parkingservice, genieten van de culinaire invulling verzorgd door ’s lands meest vooraanstaande sterrenchefs en beleven de wedstrijd vanaf de beste stoelen in het stadion. 

Legendary Quotes

1
/
5
m

Mark
Rutte

Ik vroeg mezelf af wat ik leuker vond: het kijken van de wedstrijd of het luisteren naar twee van mijn jeugdhelden, Guus Hiddink en Willy van de Kerkhof. Ik concludeerde dat het laatste het geval was. Heel veel dank aan de organisatie voor het bij elkaar brengen van al deze fantastische mensen!

R

Ronald
Koeman

De Legends Lounge staat voor genieten met een hoofdletter G! Culinair geweldig, leuk gezelschap en een mooie pot voetbal.

W

Willy
van de Kerkhof

In de Legends Lounge is de top present onder een culinaire beleving in een sfeervolle ambiance. Het is dé place to be.

j

John
De Mol

De Legends Lounge staat garant voor een geweldige avond,
met een fantastische organisatie.

J

John
van den Heuvel

Bekende voetballers, trainers, politici, topondernemers en hun relaties, (misdaad)journalisten; in de Legends Lounge voelt iedereen zich thuis. Topvoetbal in combinatie met culinaire hoogstandjes door de beste chefs van Nederland.

Meet the Legends

r

Ronald
Koeman

g

Guus
Hiddink

E

Eric
Gerets

T

Twan
Scheepers

S

Soren
Lerby

w

Willy
van de kerkhof

a

André
Ooijer

E

Ernie
Brandts

F

Frank
Arnesen

E

Edward
Linskens

M

Mark
van Bommel

b

Boudewijn
Zenden

W

Wim
Jonk

B

Berry
van Aerle

H

Hans
van Breukelen

r

Ronald
Koeman

w

Willy
van de kerkhof

M

Mark
van Bommel

g

Guus
Hiddink

a

André
Ooijer

b

Boudewijn
Zenden

E

Eric
Gerets

E

Ernie
Brandts

W

Wim
Jonk

T

Twan
Scheepers

F

Frank
Arnesen

B

Berry
van Aerle

S

Soren
Lerby

E

Edward
Linskens

H

Hans
van Breukelen

1
/
15

Oranje-legendes, landskampioenen en Champions League-winnaars.

Met de Legends Lounge zoeken zij de beste plek in het stadion uit om de wedstrijd te bekijken. Elke wedstrijd zorgen deze legendes voor een voorbeschouwing op de wedstrijd, een reflectie in de rust en een nabeschouwing. Zij delen met onze gasten dezelfde visie en analyse als met hun pupillen in de kleedkamer of voor de camera in de studio.

1
/
14

Meet the Chefs

O

Onno
Kokmeijer

Over
Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer is SVH Meesterkok en patron-cuisinier van twee-sterrenrestaurant Ciel Bleu.

 

“De samenwerking met de Legends Lounge is ontstaan vanuit een jarenlange vriendschap en de liefde voor voetbal en eten. De Legends Lounge heeft een fijne sfeer, het is toegankelijk en er heerst openheid. Tijdens een wedstrijd is de Lounge voor één dag ons domein, waarbij wij met onze gerechten en service de gasten een fantastische middag en avond mogen bezorgen in een comfortabele ambiance.”

 

D

Dick
Middelweerd

Over
Dick Middelweerd

Patron-cuisinier van twee-sterrenrestaurant de Treeswijkhoeve en SVH Meesterkok Dick Middelweerd staat bekend om het combineren van producten van vaderlandse bodem met Mediterrane, Aziatische en Zuid-Amerikaanse invloeden. 

 

“De Treeswijkhoeve komt graag koken in de Legends Lounge. De Lounge heeft een uitstraling die bij ons past. En niet op de laatste plaats: wij zijn natuurlijk groot fan van PSV.”

L

Luc
Kusters

Over
Luc Kusters

Restaurant Bolenius bezit sinds 2017 een Michelinster. Patron-cuisinier en SVH Meesterkok Luc Kusters gebruikt moderne technieken, met veel nadruk op groenten en seizoensgebonden producten. 

 

“De Legends Lounge onderscheidt zich door zijn uitgebreide keuken en personeel. Het is heel prettig werken en daardoor wordt het eindproduct ook beter, wat ook zo wordt ervaren door de prominente genodigden in de Lounge.”

S

Soenil
Bahadoer

Over
Soenil Bahadoer

Als patron-cuisinier van twee-sterrenrestaurant De Lindehof bracht Soenil Bahadoer eigenhandig de Surinaams/Hindoestaanse keuken naar sterniveau.

 

“Net als voetbal, is dit vak topsport. Je moet zorgen dat je als een team staat: samenwerking is de sleutel. In de Legends Lounge lukt dat. Ook al is het voor ons geen thuiswedstrijd, de Legends Lounge voelt zeker als thuiskomen!”

F

Francois
Geurds

Over
Francois Geurds

FG Restaurant in Rotterdam bezit twee Michelinsterren. Patron-cuisinier en SVH Meesterkok Francois Geurds opende tevens het eerste culinaire laboratorium van Nederland, waar hij experimenteert met smaken en technieken. 

“Het was een eer om de doeltreffende lunch te mogen verzorgen in de Legends Lounge. We doen graag nog eens de culinaire aftrap!”

J

Jan
Sobecki

Over
Jan Sobecki

Chefkok Jan Sobecki vernoemde zijn restaurant Tribeca naar de gelijknamige wijk in New York, waar hij jarenlang werkte. Het restaurant bezit twee Michelinsterren.

R

Rene
Brienen

Over
Rene Brienen

René Brienen is SVH Meesterkok en patron-cuisinier van restaurant Brienen aan de Maas. Brienen is beroemd om zijn chocolade-dessert en geroemd om zijn aspergegerechten. Het restaurant is bekroond met een Michelinster.

A

André
van Doorn

Over
André van Doorn

André van Doorn was 15 jaar lang chef bij twee-sterrenrestaurant De Hoefslag en begon daarna voor zichzelf in kasteel Heemstede, waar hij één Michelinster bemachtigde. Tevens bereidde hij de huwelijkslunch voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Tegenwoordig vertoont André zijn culinaire kunsten als privé-kok. 

E

Eric
Swaghoven

Over
Eric Swaghoven

Restaurant Valuas ligt centraal in Venlo en beschikt tevens over een brasserie en luxe hotelkamers. Onder leiding van SVH Meesterkok Eric Swaghoven bemachtigde het restaurant een Michelinster. Valuas is onder andere befaamd vanwege zijn unieke kwaliteitskroket.

A

Adrian
Zarzo

Over
Adrian Zarzo

Adrian Zarzo Habraken deed ervaring op bij driesterren chef-kok Jonnie Boer, voordat hij zijn eigen restaurant opende. In 2016 bemachtigde restaurant Zarzo in Eindhoven een Michelinster. Adrian heeft een verleden als sommelier en heeft veel aandacht voor wijnen bij zijn gerechten.

J

Jannis
Brevet

Over
Jannis Brevet

Inter Scaldes is één van de twee drie-sterrenrestaurants in Nederland. Chefkok Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Kenmerkend voor de kaart zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren.

Y

Yuri
Wiesen

Over
Yuri Wiesen

Yuri Wiesen begon op 16-jarige leeftijd als leerlingkok. Hij klom op tot souschef en chef-kok, om in 2010 zijn eigen restaurant Wiesen te openen. Mooie, eerlijke producten, creativiteit en passie symboliseren zijn keuken. Restaurant Wiesen beschikt over één Michelinster. 

S

Syrco
Bakker

Over
Syrco Bakker

Pure C is een twee-sterrenrestaurant in Cadzand-Bad, in de duinen aan de Noordzee. De keuken staat onder leiding van chef-kok Syrco Bakker. Pure C symboliseert een ode aan Zeeland, de wereld en het leven: sexy cocktails, betoverend eten, geweldige wijnen, een fraaie lounge, een mooi interieur, goede muziek en een prachtig vergezicht over de weldadige zee.

M

Mike en Jim
Cornelissen

Over
Mike en Jim Cornelissen

Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden creatief internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd door broers Mike en Jim Cornelissen. Restaurant Rijnzicht kenmerkt zich door zijn ‘innovatiemenu’, welke het elke drie maanden vernieuwt. In 2018 werd de eerste Michelinster veroverd.

Meet our Friends

hHumberto
Tan
mMichael
van Gerwen
jJohn
de Mol
rRonald
Koeman
MMark
Rutte
kKlaas
Dijkhoff
mMark
van Bommel
gGuus
Hiddink
wWilfred
Genee
bBert
van Marwijk
pPieter
van den Hoogenband
jJohn
van den Heuvel
eErnie
Brandts
wWilly
van de Kerkhof
bBas
van ’t Wout
pPeter R.
de Vries
hHans
van Breukelen
fFrank
de Boer
JJean Marie
Pfaff
JJetro
Willems
LLouis
van Gaal
FFrank
Lammers
CCody
Gakpo
AAnthony
Lurling
FFoppe
de Haan
TToon
Gerbrands
DDirk
Kuyt
WWesley
Sneijder
SSjaak
Swart
EEmile
Roemer
MMario
Gotze
DDenzel
Dumfries
JJohn
Heitinga
FFrank
Evenblij

De mooiste herinneringen worden met vrienden gemaakt.

Onze vrienden zijn legendes in hun eigen vakgebied en brengen ieder een eigen verhaal met zich mee. Zij vertegenwoordigen het hoogste niveau van de topsport, het zakenleven, de culinaire wereld, de politiek en de entertainmentindustrie. In de Legends Lounge komen deze legendes bijeen, zorgend voor een bijzondere harmonie. Dit is de plek die aan de basis staat van onvergetelijke herinneringen.

1
/
12

Meet our Members

ASML

We are ASML.
We connect people
We connect possibilities

With groundbreaking technology.
Worldwide, but also here.
In our region. With PSV.

Together we innovate.
To grow.
On the field and off.
With smart data that improve sports performance.
With involved people who create connections.
And ultimately help society further.

Always looking ahead.
Always looking for possibilities.
Smarter together. Stronger together.

asml.com

A

ASML

Capital Advertising

Steeds meer sportploegen, atleten en sponsoren maken de transfer naar Capital Advertising. Waarom? Ze waarderen de kennis en kunde van het marketingbureau in de verschillende takken van sport. Strategie, creatie en techniek: het bureau heeft voor elke discipline specialisten in huis. Deze brede aanpak trekt ook de aandacht van klanten uit andere branches. Omdat sport verbroedert, spreekt Capital Advertising met hen niet alleen af op kantoor, maar ook in het stadion, achter het peloton of aan de atletiekbaan.

 

capitaladvertising.nl

C

Capital Advertising

Coenradie

“Meten is Weten”

De Coenradie Groep levert meetoplossingen. Een dienstverlener in de wereld van bouw, industrie, offshore en scheepsbouw. Vanuit 6 locaties in Nederland leveren onze meetspecialisten maatwerk in de vorm van 3D-laserscanning, bouwmaatvoering, landmeten, monitoring, metrologie en reverse engineering. Meten is ruim 30 jaar ons vak!

 

coenradie-groep.nl

C

Coenradie

Focus Real Estate

Focus Real Estate is een ontwikkelende belegger met projecten en vastgoed in heel Nederland. In hun 40 jarig bestaan hebben zij een stevige beleggings- en ontwikkelportefeuille opgebouwd in wonen, werken en zorgvastgoed. Met Eindhoven als thuisbasis werkt Focus dag in dag uit aan het ontwikkelen en de instandhouding van waarde in vastgoed. Ambitieus, ondernemend en slagvaardig!

 

focusrealestate.nl

F

Focus Real Estate

Jumeaux

Jumeaux is een BV met 4 bedrijven (KAFRA Housing, EE Accomodations, Logejo en Distinct Solutions) waarbij het aanbieden van huisvesting aan onder andere internationale medewerkers centraal staat. Alle huisvestingsoplossingen van Jumeaux zijn volledig SNF gecertificeerd en voldoen aan de eisen van het adviesrapport van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten onder leiding van Emile Roemer (Roemer-proof wonen). De wooncomplexen zijn ingericht volgens de zelf ontwikkelde Magic Mix: het gezamenlijk huisvesten van diverse doelgroepen met een urgente huisvestingsbehoefte.

J

Jumeaux

KIMI Aviation

KIMI Aviation is een nieuwe speler op het gebied van private luchtvaart, die de beste reiservaring biedt voor de moderne tijd. Daarin staan persoonlijke gezondheid, comfort en efficiëntie centraal. KIMI Aviation brengt jouw selecte gezelschap zorgeloos naar een zakelijke bestemming, een exotisch vakantieoord of een onvergetelijke sportwedstrijd.

 

kimiaviation.com

K

KIMI Aviation

OTTO Work Force

Sinds de oprichting in 2000 is OTTO Work Force uitgegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. In de cruciale sectoren als logistiek, productie, E-commerce en de supermarktketens zijn dagelijks ruim 25.000 internationale medewerkers aan het werk in Nederland, Duitsland en Polen. In West-, Centraal- en Midden-Europa heeft de uitzendorganisatie meer dan 50 kantoren. Zorg en respect voor deze hardwerkende medewerkers staat centraal bij OTTO Work Force; We take care of our People. 

 

ottoworkforce.com

O

OTTO Work Force

Q Bedrijfslocaties

Q Bedrijfslocaties werd in 2012 opgericht door Marc Fitters. Hij heeft een schat aan ervaring in de bedrijfsruimtemarkt van Brainport, werkt al 27 jaar als makelaar in de regio Eindhoven, vecht voor de belangen van zijn opdrachtgevers en werkt altijd oplossingsgericht, met een drive waar u ‘Q’ tegen zegt. In vele segmenten van het commerciële vastgoed en beleggingen OG heeft Q, met 3 makelaars, succesvolle transacties namens haar trouwe relaties tot stand gebracht.

 

q-bedrijfslocaties.nl

Q

Q Bedrijfslocaties

Stienstra Wonen

Stienstra is sinds 1961 als vastgoedonderneming actief. We hebben een ruim aanbod aan huurwoningen in heel Nederland. We kopen voornamelijk nieuwbouwwoningen om deze te verhuren in het betaalbare midden-huur segment. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen we graag aan bij. Optimaal woongenot met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Live your best life. 

 

stienstra.nl

S

Stienstra Wonen

Techsharks

In een ‘oceaan’ van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste. Wij zijn sharks! Growth Driven Tech Pros die zich snel aanpassen aan verandering. Golven volgen we niet, die máken we bij Techsharks.

Techsharks stelt haar beste technische vakspecialisten beschikbaar, zodat bedrijven in de proces- en maakindustrie hun groeiambities waar kunnen maken. Dit doen we door hét technische talent uit de markt te halen, door te ontwikkelen en flexibel beschikbaar te stellen aan onze business partners.

 

techsharks.nl

T

Techsharks

TMC

At TMC – The Member Company – we believe in long-term commitment offering permanent contracts and intensive education combined with the freedom and rewards of entrepreneurship. Our unique and transparent business model – known as Employeneurship – is designed to help our people develop. 
 
We form a fast-growing and proud community, with more than 2.000 people, spread over 12 countries. We offer consultancy services in the field of research & development and high-tech engineering. And we work with high-profile clients, all over the world.

 

tmc-employeneurship.com

T

TMC

VB Groep

VB Groep bestaat uit een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkeling en bouw. Wij hebben oog voor onze opdrachtgevers, partners en medewerkers en zijn overtuigd van het feit dat resultaat samen komt. Dat betekent dat we investeren in langdurige relaties. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de aard van ons familiebedrijf. We zijn er immers niet alleen voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons. 

 

vbgroep.nl

V

VB Groep