Star Star Star Star Star
Rotate your screen
Rotate your screen to portrait
Exclusive lounge - Philips stadion

Welcome to theLegends
Lounge

Home of Legends

De plek waar legendes uit verschillende disciplines samenkomen. Hier wordt haute cuisine gecombineerd met sport in een ongeëvenaarde ambiance. Een wedstrijd was nog nooit zo compleet.

Een bezoek aan een stadion moet meer zijn dan slechts een potje voetbal.

Vanuit die gedachtegang is de Legends Lounge ontstaan. De Legends Lounge verwelkomt Nederlands belangrijkste prominenten uit onder andere de topsport, het zakenleven, de mediawereld, de politiek en de entertainmentindustrie. 

 

Zij weten dat een bezoek aan de Legends Lounge staat voor een ongeëvenaarde ervaring, die al ver voor het eerste fluitsignaal begint. Genodigden maken gebruik van de exclusieve valet-parkingservice, genieten van de culinaire invulling verzorgd door ’s lands meest vooraanstaande sterrenchefs en beleven de wedstrijd vanaf de beste stoelen in het stadion. 

Legendary Quotes

m

Mark
Rutte

Ik vroeg mezelf af wat ik leuker vond: het kijken van de wedstrijd of het luisteren naar twee van mijn jeugdhelden, Guus Hiddink en Willy van de Kerkhof. Ik concludeerde dat het laatste het geval was. Heel veel dank aan de organisatie voor het bij elkaar brengen van al deze fantastische mensen!

R

Ronald
Koeman

De Legends Lounge staat voor genieten met een hoofdletter G! Culinair geweldig, leuk gezelschap en een mooie pot voetbal.

W

Willy
van de Kerkhof

In de Legends Lounge is de top present onder een culinaire beleving in een sfeervolle ambiance. Het is dé place to be.

j

John
De Mol

De Legends Lounge staat garant voor een geweldige avond,
met een fantastische organisatie.

J

John
van den Heuvel

Bekende voetballers, trainers, politici, topondernemers en hun relaties, (misdaad)journalisten; in de Legends Lounge voelt iedereen zich thuis. Topvoetbal in combinatie met culinaire hoogstandjes door de beste chefs van Nederland.

psv history Meet the
Legends

r

Ronald
Koeman

g

Guus
Hiddink

w

Willy
van de kerkhof

a

André
Ooijer

M

Mark
van Bommel

b

Boudewijn
Zenden

r

Ronald
Koeman

w

Willy
van de kerkhof

M

Mark
van Bommel

g

Guus
Hiddink

a

André
Ooijer

b

Boudewijn
Zenden

Oranje-legendes, landskampioenen en Champions League-winnaars.

Met de Legends Lounge zoeken zij de beste plek in het stadion uit om de wedstrijd te bekijken. Elke wedstrijd zorgen deze legendes voor een voorbeschouwing op de wedstrijd, een reflectie in de rust en een nabeschouwing. Zij delen met onze gasten dezelfde visie en analyse als met hun pupillen in de kleedkamer of voor de camera in de studio.

Meet the Chefs

O

Onno
Kokmeijer

Over
Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer is SVH Meesterkok en patron-cuisinier van twee-sterrenrestaurant Ciel Bleu.

 

“De samenwerking met de Legends Lounge is ontstaan vanuit een jarenlange vriendschap en de liefde voor voetbal en eten. De Legends Lounge heeft een fijne sfeer, het is toegankelijk en er heerst openheid. Tijdens een wedstrijd is de Lounge voor één dag ons domein, waarbij wij met onze gerechten en service de gasten een fantastische middag en avond mogen bezorgen in een comfortabele ambiance.”

 

D

Dick
Middelweerd

Over
Dick Middelweerd

Patron-cuisinier van twee-sterrenrestaurant de Treeswijkhoeve en SVH Meesterkok Dick Middelweerd staat bekend om het combineren van producten van vaderlandse bodem met Mediterrane, Aziatische en Zuid-Amerikaanse invloeden. 

 

“De Treeswijkhoeve komt graag koken in de Legends Lounge. De Lounge heeft een uitstraling die bij ons past. En niet op de laatste plaats: wij zijn natuurlijk groot fan van PSV.”

L

Luc
Kusters

Over
Luc Kusters

Restaurant Bolenius bezit sinds 2017 een Michelinster. Patron-cuisinier en SVH Meesterkok Luc Kusters gebruikt moderne technieken, met veel nadruk op groenten en seizoensgebonden producten. 

 

“De Legends Lounge onderscheidt zich door zijn uitgebreide keuken en personeel. Het is heel prettig werken en daardoor wordt het eindproduct ook beter, wat ook zo wordt ervaren door de prominente genodigden in de Lounge.”

S

Soenil
Bahadoer

Over
Soenil Bahadoer

Als patron-cuisinier van twee-sterrenrestaurant De Lindehof bracht Soenil Bahadoer eigenhandig de Surinaams/Hindoestaanse keuken naar sterniveau.

 

“Net als voetbal, is dit vak topsport. Je moet zorgen dat je als een team staat: samenwerking is de sleutel. In de Legends Lounge lukt dat. Ook al is het voor ons geen thuiswedstrijd, de Legends Lounge voelt zeker als thuiskomen!”

F

Francois
Geurds

Over
Francois Geurds

FG Restaurant in Rotterdam bezit twee Michelinsterren. Patron-cuisinier en SVH Meesterkok Francois Geurds opende tevens het eerste culinaire laboratorium van Nederland, waar hij experimenteert met smaken en technieken. 

“Het was een eer om de doeltreffende lunch te mogen verzorgen in de Legends Lounge. We doen graag nog eens de culinaire aftrap!”

Meet our Friends

hHumberto
Tan
mMichael
van Gerwen
jJohn
de Mol
rRonald
Koeman
MMark
Rutte
kKlaas
Dijkhoff
mMark
van Bommel
gGuus
Hiddink
wWilfred
Genee
bBert
van Marwijk
pPieter
van den Hoogenband
jJohn
van den Heuvel
eErnie
Brandts
wWilly
van de Kerkhof
bBas
van ’t Wout
pPeter R.
de Vries
hHans
van Breukelen
fFrank
de Boer
JJean Marie
Pfaff

De mooiste herinneringen worden met vrienden gemaakt.

Onze vrienden zijn legendes in hun eigen vakgebied en brengen ieder een eigen verhaal met zich mee. Zij vertegenwoordigen het hoogste niveau van de topsport, het zakenleven, de culinaire wereld, de politiek en de entertainmentindustrie. In de Legends Lounge komen deze legendes bijeen, zorgend voor een bijzondere harmonie. Dit is de plek die aan de basis staat van onvergetelijke herinneringen.